Hål 9 på Avan



Höst på avan - vilken green?


Planeringen inför 2011 har redan startat.

Den 27/10 var det ledarträff i konferenslokalen. Macke hade bjudit in för att utvärdera säsongen som varit, och påbörja planeringen inför nästa. Vi återkommer med mer information i början av 2011. Men vi kommer att satsa på klubbens ungdomar och juniorer. Var så säker. Vi ska bli bäst i Sverige.

Glassfest och föräldrarmatch avslutade säsongen

Söndag den 10:e oktober var det säsongsavslutning. Vi tittade genom svingarna i datorn, på bilder från den lyckade resan till Bro Hof, åt glass och bullar, Priser delades ut till alla som var på plats, som tack för en suveränt rolig säsong. Sedan avslutades söndagen med match mot föräldrarna som ungdomarna vann med ett slag.

Vinterträning på Estraden - Boulehallen

Vi återkommer senare i höst med mer information.

Golfavslutning på Söndag! Alla välkomna

Nu vill vi bjuda in dig och dina föräldrar för en kul avslutning efter en härlig golfsäsong där vi fått lära känna ett stort gäng härliga golfungdomar. Nu ses vi för golfavslutning. Det blir fika, prisutdelning efter många aktiviteter i sommar, spel på pay and play med 3 klubbor inkl putter) och golfbil. Det kanske kan bli nån filmsnutt från sommarns alla svingar:-) Spelaform: överraskning men föräldrar och ungdomar blandat, kanske en liten utmaning. Du förälder som ej spelar golf är också välkommen. du får också chans att spela med lite snabb instruktion. Även om någon spelare inte varit så aktiv eller vill vara med till nästa år är också välkommen. (hör gärna av dig för så vi kan fixa utrustning) Tider Samling 15.00 för Fika 15.30 prisutdelning 16.00 spel med hemlig spelform 17.30 avrundning efter spel Om du ej kan komma så meddela gärna med tanke på fika, skriv en kommentar.

RSS 2.0