Ludde tar pay & play golfen på tisdag 28/9.

Samling vid putting-green kl. 16.30. Träningen torsdagar med Macke är avlsutad för i år.

Avslutning av årets golf för u-97!

Vi återkommer med program för en avslutning av golfsäsongen, antingen Lördag 9/10 eller Söndag 10/10 Håll utkik. Prisutdelning, mm mm. Vi informerar även om vinterträning osv.

Gurra vinnare

Tisdagens tävling på Pay & Playbanan, 9 håls slaggolf, vanns av Gurra. Övriga deltagare var Marcus och Anton.

Vad tycker du om sommarens träningar?

Tyck till genom att kommentera. Var det bra träningar, hur var informationen, var det kul tävlingar. Tyvärr blev inte Veckotävlingen någon succé? Varför? Hur kan vi ändra? Vi välkomnar alla idéer inför nästa säsong, skriv en kommentar.

Vi fortsätter med 2-manna Scramble på tisdagar.

Vi ses vid putting-green kl 16.30

Festligt på golfbanan

Junior-KM, Golfkul, fotografering och frågesport blev en succé. Alla träningsgrupper på plats. Dagen avslutades med longdrivning uppvisning. Alla kanske inte vara nöjda med sitt resultat i tävlingen, men det är bara att komma igen och träna ännu mer. Vi återkommer hur vi lägger upp träningen i vinter. En suverän golfsäspng börjar nu ta slut. Vi får hoppas på en varm höst, så vi fortsätta med golfen ett tag till.

Anmälan till Junior-KM torsdag

Kom ihåg att anmäla dig till Söndagens festliga tävling Junior-KM, senast torsdag.

Macke på Mallorca. Ludde tar träningen på torsdag.

Vädret spelar mindre roll på torsdag. Vi ska vara i studion.

Torsdag 16/9 tränar vi studion.

Samling 16.30 vid Studion, driving-rangen. Passa på att slipa till svingen inför Junior-KM på Söndag.

Dags igen för Scramble Duell på Pay & Play

Då ses vi igen på tisdag kl 16.30 vid putting-green - klubbhuset, och spelar 2-manna Scramble på Pay & Play. 16.40, 9 hål.

September-Cup Söndag

Söndag kör vi september cup igen samt träning på övningsfältet och i studion. 13.00 samlingn för träning bl. a istudion och övn fältet 15.15 första start avan anmäl dig senast lördag på -anslagstavlan, eller... -telefon till mig 070-7335001 eller.... -mail, [email protected]

Suverän golftorsdag

På torsdagarna kryllar det av ungdomar på golfbanans alla träningsfält - Idag dessutom i suveränt golfväder. På U-97 träningen deltog Hugo, Jocke, Gurra, Rasmus och Alfons. Sving och närspel.

Ungdoms-KM - Hamburgare - Long Driving

Nästa söndag 19/9 blir det fest på golfbanan. Då spelar vi Ungdoms-KM. Två klasser Open och med Hcp. Du anmäler dig som vanligt på golf.se. Vi grillar hamburgare och dricker läsk. En av klubbens medlemmar tävlar i long driving. Han kommer att visa hur man slår riktigt långt. På första hålet, gamla banan, slår han drivern till tvåans tee!!!!!!!!! Anmäl dig till en festlig golfdag.

Träning med Macke på torsdag kl. 16.30.

Vi kommer att fotografera för bloggen, så det är bra att så många som har möjligt kommer.

Anmäl dig till September-Cup, Söndag.

Du anmäler dig genom att skriva upp dig på ungdomstavlan i klubbhuset. Vi träffas kl 13.00 för träning, 15;25 är första start.

Albin överraskade alla, vinnare på Pay & Play!

Albin satte en långputt på första hålet, i 3-manna Scramblelaget som spelade på tisdagen. De andra två i laget, Jocke och Hugo följde upp med suveränt spel. Hugo var kung på green, och Jocke visade på imponerande långt spel. Totalt deltog 7 spelare.

Jocke bäst bland 97;orna på Skol-DM

Jocke från Prolympia placerade sig bäst på Skol-DM, av U-97:orna i Gävle. Tävlingen spelades den 2/9 på Avan. Jocke kom på 11:e plats i klassen för Högstadiet.

September-Cup lockade 4 startande.

Denna vecka ser det ut att bli lite varmare väder igen:-).... Fortfarande har vi en bra golfmånad framför oss. Vi hoppas att det går att lira lite i oktober också. Premiären i September Cup hade 4 deltagare i Söndags. Tyvärr så krockade tävlingen med mycket annat. De som deltog var: Rasmus, Pontus, Jesper och Marcus. Nästa Söndag är det dags igen.

September-Cup för U-97

Fr.o.m i morgon Söndag, kör vi september-Cup för U-97. Samling i morgon 13.00 för första ronden. Du får räkna de två bästa 9 hålsronderna under september. Vi kommer att ha prisutdelning vid sista tillfället. Detta inkluderar ungdoms-KM den 19/9. Så under 18 hål får du råkna din bästa 9-hålare den helgen. Anslag för anmälan och resultat sitter i klubbhuset på ungdomstavlan. Lycka till, Ludde

September-Cup för U-97

Se information som Ludde satt upp på anslagstavlan. Du anmäler dig genom att skriva upp dig på listan. 

Träning med Macke på torsdagar kl. 16.30 som vanligt i september

 

Träning tisdag 7/9 16.30

Nu på tisdag fortsätter vi med spel på pay & play banan som är i utmärkt skick. Det blir 2-manna Scramble matchspel. Utmana Anton och Rasmus som vann senast. Vi ses vid putting-green - klubbhuset.

RSS 2.0